Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 10. september
DAVE GUNNING - Canadisk singer-songwriter
Event
DAVE GUNNING - Canadisk singer-songwriter

DAVE GUNNING - Canadisk singer-songwriter

Dave Gunning stammer fra Nova Scotia i Canada og er en mester i sit håndværk, både som prisbelønnet singer-songwriter og som fængslende performer på scenen. Han er kendt som en sympatisk historiefortæller, og han evner at skabe en stærk forbindelse til sit publikum.

Dave har aldrig haft behov for at se langt ud over sin baghave i Pictou County for at få inspiration. Det er der, personerne i hans sange bor. Det er der, historierne kommer fra. Han sætter ofte fokus på de velfortjente underdogs, og han er aldrig veget tilbage fra sværere emner, idet han altid er forblevet tro mod folkemusik­traditionen. I de senere år har disse emner ofte været miljø og sociale problemer - mærkesager, han kerer sig meget om.

På trods af at han leverer nogle vigtige budskaber i sine sange, må publikum også være forberedt på at grine, når han optræder. Hans drillerier er perfekt timede, selvudslettende og meget sjove. Det er denne fine balance mellem oprigtighed, humor og selvsikkerhed, der gør ham til en af Canadas mest engagerende entertainere.

"Når jeg først er ude på scenen, og publikum har fået deres første par gode grin, så beroliger det mig. Jeg tror, det er derfor, jeg hælder til historier med humor", siger han selv. "Det gør mig mindre nervøs. Jeg elsker at se folk grine, og jeg elsker at vide, at der er øjeblikke, som de også oplever som følelsesladede."

Link til musikken:
https://www.youtube.com/@DaveGunningSingerSongwriter