Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 05. marts
UDSOLGT... Signe Svendsen solo
Event
UDSOLGT... Signe Svendsen solo

UDSOLGT... Signe Svendsen solo

UDSOLGT...
Vamdrup Kino er utrolig stolte over at kunne byde velkommen til en solo-koncert med Signe Svendsen.

Der er lagt op til en hyggelig og intim koncert med Signe Svendsen, hvor hun bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem sangene.

Dørene åbnes kl. 19.00, bemærk ingen pause.

Med sit seneste og meget roste album ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen” placerer Signe Svendsen sig som en af de bedste danske sangskrivere i hendes generation. Hun har en magisk evne til at gøre det sårbare til noget, vi kan være fælles om og dykker ubesværet ned i kærlighedens vildveje og voksenlivets trakasserier med et helende nærvær og en særegen autenticitet.

SOLO på scenen er hun en sikker entertainer, der bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem sangene. Hun spidder vores fælles virkelighed og hverdagen – hvor alvorlig eller komisk den så er. Om solokoncerterne siger hun selv:

”Det er altid et sats at stille sig alene op på scenen – men jeg kan virkelig godt li’ at sætte tingene på spidsen på den måde. Når først forbindelse til publikum er på plads, kan man sætte gang i alt muligt – vi er kun os, og sammen bestemmer vi hvilken slags koncert, det skal blive til.”

”Jeg glæder mig altid til at spille sangene i de nedbarberede versioner som en solokoncert lægger op til. Jeg kommer selv tættere på ordene og oplever ret tit at sangene flytter sig efter, hvordan aftenen er. Der er meget nu-og-her over det.”

Kim Skotte, Politiken, gav ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen” 5 hjerter og kaldte titelsangen et snigerhit. Samme avis placerede albummet på listen over de 10 bedste albums i 2022, Fyens Stiftstidende gav 5 stjerner, det samme gjorde Nordjyske og kaldte albummet for en stærk kandidat til årets dansksprogede udgivelse.